Hatha Yoga

För att förbättra hållning, öka stabilitet, flexibilitet, kroppsmedvetenhet i vardagen men också för att underlätta övrig dansträning tar vi här tid att arbeta fokuserat med andningen, styrke och stretchövningar, samt introducera anatomiska begrepp. Varje klass håller ett av teman core, ben eller armar där fokus ligger på att hitta och använda muskler/muskelgrupper i specifika övningar, för att sedan slappna av och töja dem.

Följer du med i träningen regelbundet kan du förvänta dig ökad upplevelse av lätthet, höjd, flexibilitet, rena linjer, avslappning mm i dansträningen men också inte minst förändrad kroppsform!

 

Vinyasa Flow

Yogaträningen hjälper dig med välmående till kropp och själ. Klassen är ett flöde av positioner där alla från nybörjare till den vane utövare kan delta. Fokus ligger inte på att hinna med eller tvinga kroppen att prestera, utan att vi jobbar med att hitta just precis rätt utmaning för var och en. Det är individuell träning i grupp i och med att alla nivåer tränar samtidigt. Läraren leder genom ett flöde av positioner där alternativ erbjuds och var och en ansvarar för att lyssna mer på kroppen än på ledaren. Då kan man få ut maximalt av träningen som kan hjälpa dig med fokus, balans, styrka och smidighet.